De Werkelaar - maakt werk met mensen


Je arbeidsritme opbouwen?

Dat kan bij de Werkelaar!


Werkzaamheden uitbesteden?

De Werkelaar staat voor u klaar!

De Werkelaar

De Werkelaar is een veelzijdig centrum voor arbeidsmatige dagbesteding van de RIBW Groep Overijssel. We werken onder andere samen met de Wezo, Interakt Contour, Dimence en verschillende scholen. Binnen de Werkelaar staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Medewerkers van de Werkelaar zijn werkzaam op verschillende afdelingen, zoals fietstechniek, houtbewerking, ICT, grafisch, administratie en receptie, horeca, productie en de buitenactiviteiten Klus & Groen. Iedereen die geen reguliere werkplek heeft is van harte welkom.

Tijdens de week van de zorg hadden wij natuurlijk ook een open dag. We willen altijd graag laten zien wie we zijn en wat we doen.
Het was erg leuk om te zien dat er zoveel verschillende belangstellenden waren. Onze begeleiders, werkleiders, ervaringsdeskundige en receptionist waren druk bezet met rondleidingen geven. Naast verschillende mensen die spontaan binnen liepen, kreeg ook de Raad van Toezicht deze dag een rondleiding. Iedereen was erg onder de indruk en verrast van wat wij allemaal doen op de Werkelaar.
Wij kunnen terugkijken op een geslaagde open dag. De meeste bezoekers waren positief verrast over het reilen en zeilen bij ons op de Werkelaar. Dankzij de open dag hebben wij ook nog verschillende opdrachten gekregen en nieuwe connecties gelegd.

Dus komt u volgend jaar ook? Dan hebben we vast ook weer van die lekkere koekjes!

Klik op "lees meer" voor een aantal foto's van de open dag.

Open dag 16 maart 1 Open dag 16 maart 2

Open dag 16 maart 3 Open dag 16 maart 4

Open dag 16 maart 5

 

Nu op Twitter: