De Werkelaar - maakt werk met mensen


Je arbeidsritme opbouwen?

Dat kan bij de Werkelaar!


Werkzaamheden uitbesteden?

De Werkelaar staat voor u klaar!

De Werkelaar

De Werkelaar is een veelzijdig centrum voor arbeidsmatige dagbesteding van de RIBW Groep Overijssel. We werken onder andere samen met de Wezo, Interakt Contour, Dimence en verschillende scholen. Binnen de Werkelaar staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Medewerkers van de Werkelaar zijn werkzaam op verschillende afdelingen, zoals fietstechniek, houtbewerking, ICT, grafisch, administratie en receptie, horeca, productie en de buitenactiviteiten Klus & Groen. Iedereen die geen reguliere werkplek heeft is van harte welkom.

Soms lijkt het als of we niet heel veel doen met de website van de Werkelaar, maar achter de schermen zijn we hard bezig met diverse uitbreidingen.
Vanaf vandaag zijn bijvoorbeeld een aantal succesverhalen toegevoegd. Verhalen van onze medewerkers, over hoe zij bij de Werkelaar gekomen zijn en wat dit voor hen betekent.

Lees meer over Lotte en haar dubbel diagnose, de autistische Mo die regelmaat vond, of Marijke die na een moeilijke periode dankzij de Werkelaar haar zelfvertrouwen weer wist op te bouwen.

Deze en meer verhalen zijn te vinden onder het menu “Extra – Succesverhalen”.

Nu op Twitter: