De Werkelaar - maakt werk met mensen


Je arbeidsritme opbouwen?

Dat kan bij de Werkelaar!


Werkzaamheden uitbesteden?

De Werkelaar staat voor u klaar!

De Werkelaar

De Werkelaar is een veelzijdig centrum voor arbeidsmatige dagbesteding van de RIBW Groep Overijssel. We werken onder andere samen met de Wezo, Interakt Contour, Dimence en verschillende scholen. Binnen de Werkelaar staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Medewerkers van de Werkelaar zijn werkzaam op verschillende afdelingen, zoals fietstechniek, houtbewerking, ICT, grafisch, administratie en receptie, horeca, productie en de buitenactiviteiten Klus & Groen. Iedereen die geen reguliere werkplek heeft is van harte welkom.

Verschillende zorg- en welzijnsorganisaties in heel Nederland hadden van 13 t/m 18 maart 2017 de Week van Zorg en Welzijn. De Werkelaar had deze week open dag 14 en 16 maart van 10.00-14.00 uur. Belangstellenden konden dan een rondleiding krijgen langs verschillende afdelingen. Ook de Dierenweide Wezenlandenpark had 16 maart van 13.30-15.30 uur open dag. Pendeldiensten werden hiervoor ingezet.

Bij de Werkelaar zijn familieleden van werknemers, verder mensen die zich willen oriĆ«nteren op werk en een delegatie van Deltion College geweest. De gasten werden ontvangen door de begeleiders en/of medewerkers en kregen na de rondleiding een viooltje mee naar huis. Het gastenboek werd zorgvuldig aangevuld en gaf een positieve noot aan de dag. 

Nu op Twitter: