De Werkelaar - maakt werk met mensen


Je arbeidsritme opbouwen?

Dat kan bij de Werkelaar!


Werkzaamheden uitbesteden?

De Werkelaar staat voor u klaar!

De Werkelaar

De Werkelaar is een veelzijdig centrum voor arbeidsmatige dagbesteding van de RIBW Groep Overijssel. We werken onder andere samen met de Wezo, Interakt Contour, Dimence en verschillende scholen. Binnen de Werkelaar staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Medewerkers van de Werkelaar zijn werkzaam op verschillende afdelingen, zoals fietstechniek, houtbewerking, ICT, grafisch, administratie en receptie, horeca, productie en de buitenactiviteiten Klus & Groen. Iedereen die geen reguliere werkplek heeft is van harte welkom.

Maandag 15 januari 2018 is het Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Op deze dag vinden er diverse MIND Blue Monday Runs plaats in heel Nederland. Dit om aandacht te vragen voor depressie. En om geld op te halen voor betere hulp aan mensen met een depressie. Het zijn geen officiële wedstrijdlopen, maar sponsorlopen waarvan MIND de opbrengst doneert aan supportgroepen van de Depressie Vereniging. Meer informatie over de MIND Blue Monday Runs: https://wijzijnmind.nl/agenda/mind-blue-monday-run.
Meer informatie over Blue Monday: https://mindblue.nl/depressie/campagne/blue-monday.

Dit jaar is de Blue Monday Run ook in Zwolle.

Wij hebben de overtuiging dat bewegen de stemming positief beïnvloed. Houd je van hardlopen en heb je zelf een depressie (gehad), en/of wil je helpen met depressies onder de aandacht te brengen? Dan is de Blue Monday Run echt wat voor jou!
Ook als je niet van hardlopen houdt, maar wel wilt helpen om betere hulp voor mensen met een depressie te krijgen, kun je natuurlijk ook alleen doneren.

We starten om 10:00 uur bij Lakeside Cablepark Zwolle, Zalneweg 110. Hier kun je je spullen achter laten en eventueel douchen.

Één ronde is +/- 5 km, maar die kun je natuurlijk zo vaak lopen als je wilt. Daag jezelf uit! Elke deelnemer ontvangt een MIND hardloopshirt.

Meld je aan via: https://www.doemeemetmind.nl/project/mind-blue-monday-run-zwolle

We hopen jullie te zien bij de start op 15 januari 2018.
Thomas Rijke, Inge Janssen en Joey van Driessen

Nu op Twitter: