De Werkelaar - maakt werk met mensen


Je arbeidsritme opbouwen?

Dat kan bij de Werkelaar!


Werkzaamheden uitbesteden?

De Werkelaar staat voor u klaar!

De Werkelaar

De Werkelaar is een veelzijdig centrum voor arbeidsmatige dagbesteding van de RIBW Groep Overijssel. We werken onder andere samen met de Wezo, Interakt Contour, Dimence en verschillende scholen. Binnen de Werkelaar staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Medewerkers van de Werkelaar zijn werkzaam op verschillende afdelingen, zoals fietstechniek, houtbewerking, ICT, grafisch, administratie en receptie, horeca, productie en de buitenactiviteiten Klus & Groen. Iedereen die geen reguliere werkplek heeft is van harte welkom.

Dinsdagmiddag 12 juni hebben 65 medewerkers van de afdeling Verzekeringen van de ABN AMRO in Zwolle verschillende klussen gedaan binnen de Werkelaar in Zwolle. Samen met cliënten en (werk)begeleiders zijn onder andere alle ramen gewassen, de zee containers, die we gebruiken voor opslag, geschilderd en is er groot tuin onderhoud gepleegd. Een groep van acht mensen heeft een denktank gevormd om over innovatie en verandering na te denken, deze denktank krijgt nog een vervolg.

Na een gezamenlijke start in de kantine is iedereen verdeelt in zes groepen. Iedere groep heeft onder leiding van en in samenwerking met cliënten en (werk)begeleiders een klus opgepakt.

 

Naast het vele werk dat er is verzet zijn we als Werkelaar blij dat we aan een grote groep mensen hebben kunnen laten zien wat we doen en met wie we dat doen. Voor veel medewerkers van de ABN AMRO was dit een eerste kennismaking met de RIBW, de Werkelaar en onze medewerkers.

 

Het was een geslaagde en positieve middag. Met dank aan alle medewerkers van de Werkelaar, de inzet van collega’s en de actieve bijdrage van het team van ABN-AMRO verzekeringen!

 

 

Nu op Twitter: