De Werkelaar - maakt werk met mensen


Je arbeidsritme opbouwen?

Dat kan bij de Werkelaar!


Werkzaamheden uitbesteden?

De Werkelaar staat voor u klaar!

De Werkelaar

De Werkelaar is een veelzijdig centrum voor arbeidsmatige dagbesteding van de RIBW Groep Overijssel. We werken onder andere samen met de Wezo, Interakt Contour, Dimence en verschillende scholen. Binnen de Werkelaar staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Medewerkers van de Werkelaar zijn werkzaam op verschillende afdelingen, zoals fietstechniek, houtbewerking, ICT, grafisch, administratie en receptie, horeca, productie en de buitenactiviteiten Klus & Groen. Iedereen die geen reguliere werkplek heeft is van harte welkom.

Ondanks de perikelen bij de Werkelaar willen wij jou iets laten weten:

We zijn er nog steeds!

Zoals je wellicht gehoord of gelezen hebt, gaat de Werkelaar in zijn huidige vorm sluiten.
We zijn met de Publish Impulse Group in gesprek, zij zijn voornemens om de Werkelaar een doorstart te geven. Eind maart wordt hierover een definitief besluit genomen.

We hopen met de Publish Impulse Group een sociale Zwolse ondernemer te hebben gevonden die de Werkelaar naar een nieuw level kan tillen in samenwerking met de RIBW GO en onze partners.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen...

Dus... heb je opdrachten voor ons, dan kan je nu en in de toekomst gewoon bij ons (blijven) aankloppen!

Ook blijven onze deuren geopend voor nieuwe deelnemers, dus ben jij productief, handig of creatief, neem dan contact met ons op.

Nu op Twitter: