De Werkelaar - maakt werk met mensen

Tweedehands

De fietsenmakers knappen tweedehandsfietsen op voor de verkoop en voeren reparaties en onderhoudsbeurten uit. Eigenlijk alles wat een gewone fietsenmaker doet. Van bandjes plakken, ketting spannen, remkabels monteren tot binnenbanden vervangen.

A.T. de dame tussen de mannen werkt sinds een 4 maanden bij de Tandem zij kwam hier via het RIBW "Ik wist niets van fietsen af toen ik hier begon, maar ik leer snel en werk graag met mijn handen. Het werk is leuk en het is hier altijd gezellig."

 

Tevreden klant

Op het prikbord in het kantoortje van de fietsenwerkplaats hangt een reactie van een vrouw die haar fiets bij hen heeft laten maken. "Hij rijdt weer als een zonnetje!" Zelfs het wijkteam van Zwolle zuid heeft weer twee fietsen bij ons besteld.
We zijn erg blij met elke verkochte fiets en reparatie. Ons streven is om er voor iedereen te zijn.

 

Samenwerking

Eind vorig jaar belden we met een fietsenmaker in de stad om over ons initiatief te vertellen, hij reageerde enthousiast, sinds januari werken we samen. Door hem verkochte fietsen monteren wij en bezorgen we bij de klant. Ook de eerste service beurten worden door ons uitgevoerd. Hij ziet ons niet als concurrent maar als partner.

 

Aanbod van 2e hands fietsen bij de Tandem op de Hogeschool.

Direct naast de receptie van Hogeschool Windesheim vindt u de Tandem Windesheim. Een fietsenwinkel met medewerkers met passie voor uw tweewieler. Door het gevarieerde aanbod aan mooie fietsen is het bij ons soms moeilijk uitkiezen, vandaar dat u we daar ook graag een handje bij willen helpen. Hoe? Heel simpel eigenlijk. Met eerlijk advies, een persoonlijke benadering en altijd met een lach.

 

Waarom de Tandem?

 • Ruime keuze uit tweedehands fietsen
 • Quickservice reparatie, voor 10 uur gebracht dezelfde dag klaar
 • Goed bereikbare locatie! Curieweg 16
 • Ruime keuze uit tweedehands A-merk fietsen
 • Service voor bedrijven
 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Reparatie & Onderhoud voor uw fiets

Periodiek onderhoud is belangrijk voor veilig fietsen en het goed functioneren van uw fiets.
Daarnaast kunt u hierdoor vaak dure reparaties achteraf voorkomen. Mocht u met een kapotte fiets zitten dan kunt u altijd langskomen om advies te vragen aan onze monteurs. Onze ervaren monteurs repareren of onderhouden bijna alle soorten fietsen.

 

Onze service:

 • Vakkundige en snelle reparaties
 • Gespecialiseerd in stadsfietsen en bakfietsen
 • Geen tijdelijk herstel maar een blijvende oplossing
 • Mocht het indicatiebedrag afwijken, dan nemen wij contact met u op
 • Garantie op uw reparatie
 • Als extra service ontvangt u een sms zodra de fiets klaar is

 

Wij repareren elke fiets!

Stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en nog veel meer! Ook als u uw fiets ergens anders heeft gekocht kunnen wij uw fiets rijklaar maken. Veiligheid gaat voor bij ons, onverantwoorde reparaties waar wij niet achter staan worden niet door ons uitgevoerd.

 

Neem contact op

Wilt u even langs komen om te kijken? Wij nodig u graag uit. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze fietsen of accessoires? Bel met 088 - 226 66 16 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Recensies de Tandem

Marleen
2016-07-28, 10:53
Alweer superservice voor een zeer vriendelijk prijsje. Bedankt, jongens!
Robert Boonstra
2016-07-28, 09:49
Goede service: bellen om even zeker te weten of ik wel gemaakt wil hebben wat allemaal extra is gezien tijdens de controle.
Marleen
2016-07-28, 10:41
Eerste indruk : Schone, nette en frisogende/ ruikende werkplaats..
Tweede indruk: Aardige jongens en kundige chef-werkplaats.
Derde indruk : Ik … read more