De Werkelaar - maakt werk met mensen

 

Partnerberaad de Werkelaar

Het Partnerberaad is een vorm van medezeggenschap waarbij medewerkers, werkleiders en begeleiders gelijkwaardig zijn aan elkaar. Het Partnerberaad behartigt hun belangen. Het doel is dat de Werkelaar een goede toekomst heeft en dat er een goede werksfeer is.
In het Partnerberaad zitten medewerkers van verschillende productlijnen die de ideeën, meningen en klachten van medewerkers op de werkvloer meenemen naar het overleg van het Partnerberaad. Het Partnerberaad probeert hier een oplossing voor te vinden en overlegt dit met de werkleiders en begeleiders in het Plenair Overleg.

Meer informatie over het Partnerberaad staat op het cliëntenportaal van de RIBW GO http://client.ribwgo.nl.
Het cliëntenportaal is alleen toegankelijk voor cliënten de RIBW GO. Medewerkers van de werkelaar die niet verbonden zijn aan de RIBW GO en wel gebruik willen maken van het cliëntenportaal, kunnen via het Partnerberaad een eigen login aanvragen. Spreek hiervoor een van de leden aan, of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als jij een vergadering van het Partnerberaad wilt bijwonen of je hebt belangstelling om je bij het Partnerberaad aan te sluiten kan jij je melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Feest

Één Keer per jaar houdt de Werkelaar een feest voor de medewerkers. Deze wordt in de zomer gehouden voor alle medewerkers. Hierover wordt iedereen op tijd geïnformeerd.

Stel dat je het leuk vindt om hier in mee te denken en te helpen, geef je dan op voor het werkgroepje FEEST bij het Partnerberaad. Zie hierboven het mailadres.