De Werkelaar - maakt werk met mensen

Bij de afdeling Grafische vormgeving van de Werkelaar kunt u terecht voor nagenoeg alles wat met drukwerk te maken heeft. Een team van ervaren vormgevers kan u helpen bij het ontwerpen en vormgeven van onder andere visitekaartjes, flyers, folders, affiches, logo’s en uw eigen huisstijl.
Naast de traditionele media, verruimt de afdeling Grafisch ook haar werkgebied richting nieuwe media. Zo kunnen wij voor u een passende website ontwerpen en beschikken wij over deelnemers met een talent in 3D vormgeving. Perfect voor illustratie of animatie doeleinden.

Ook als u uw drukwerk zelf al klaar heeft, kunnen wij u helpen bij het drukken en de afwerking.
Het copycentrum beschikt over een professionele repro printer, die u voorziet van perfecte prints, van postzegel tot en met A3 formaat. En mocht u toch nog groter willen printen, dan kunnen wij u adviseren en ondersteunen vanuit een zorgvuldig opgebouwd netwerk.
Voor de afwerking hebben wij ook de benodigde apparatuur en vakbekwame mensen, die uw drukwerk naar uw wens snijden, rillen, vouwen perforeren en inbinden.

Naast vormgeving en afwerking kunnen wij ook verzendingen voor u verzorgen. Discreet en betaalbaar.

Omdat geen opdracht gelijk is, hebben wij ook niet een standaard antwoord op de kosten voor uw opdracht. Voor een passende offerte, met concurrerende prijzen kunt u contact opnemen met de Werkelaar via 088 - 226 66 16 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..